Hoe zetten we stappen richting een aardgasvrij ’s-Hertogenbosch? En hoe kan een zogenaamde Transitievisie Warmte (TVW) daarbij helpen? Hierover gaat de gemeente ‘s-Hertogenbosch in gesprek met inwoners, ondernemers en andere geïnteresseerden.  De gemeente ’s-Hertogenbosch nodigt u graag uit voor een online informatieavond op 15 december vanaf 19.30 uur.

De TVW geeft richting voor een aanpak naar aardgasvrij in ‘s-Hertogenbosch. Het geeft een beeld met welke buurten we bijvoorbeeld het beste als eerste kunnen beginnen. En welke duurzame mogelijkheden er per wijk zijn. De daadwerkelijke uitwerking per buurt komt te staan in een Wijkuitvoeringsplan.

Informatieve bijeenkomst

Wij gaan graag met u in gesprek op dinsdag 15 december van 19.30 tot 21.45 uur over de TVW. Tijdens deze online bijeenkomst vertellen wij u waar we op dit moment mee bezig zijn. Wij horen graag hoe u kijkt naar de warmtetransitie. Maar ook hoe u  betrokken wilt worden bij de verandering van aardgas naar schone warmte. Welke zorgen heeft u en waar heeft u nog vragen over? We doen dit onder meer via een interactieve enquête tijdens de bijeenkomst. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden en meer informatie

U kunt zich aanmelden via economie-energie@s-hertogenbosch.nl.  Hierna ontvangt u een mail met een link waarmee u op 15 december in kunt loggen.

#

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *