De coöperatie Energiecentrale Sparrenburg staat samen met @brabantwoontslim tijdens het Duurzame weekend met de Groene WeetKeet klaar om jou te helpen bij vragen én om je wegwijs te maken in kleine energiebesparende maatregelen!

De Groene WeetKeet is een initatief van energieloket Brabant Woont Slim en geeft inwoners informatie over het verduurzamen van hun woning. Samen met de coöperatie Energiecentrale Sparrenburg willen we in gesprek gaan met de buurtbewoners. Het kan bijvoorbeeld over zonnepalen, meer inzicht krijgen in energieverbruik en duurzame maatregelen met veel rendement.

We staan op:

✅ 7 november in de middag op het pleintje tussen de Eikakkerhoeven en de Tielekeshoeven in de wijk Sparrenburg

Kom jij ook? Er is per locatie een adviesgesprek ter waarde van €400,- te winnen.

Kijk voor meer informatie op: Coöperatie Energiecentrale Sparrenburg – Energiecentrale Sparrenburg en Duurzaam Sparrenburg – Wijkvisie Sparrenburg 2030

De coöperatie Energiecentrale Sparrenburg staat samen met @brabantwoontslim tijdens het Duurzame weekend met de Groene WeetKeet klaar om jou te helpen bij vragen én om je wegwijs te maken in kleine energiebesparende maatregelen!

Energieke buurtbewoners

Goed voor elkaar, Sparrenburg doet het zelf

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *